Ring til os

Butiksrengøring

Butiksrengøring

 

Har du en butik? Hvad end det er en tøjbutik, en guldsmed eller en kiosk, kender du med garanti vigtigheden af rene og indbydende lokaler. Det giver et først og fremmest et godt førstehåndsindtryk, og er samtidig med til at indikere, at hygiejnen er i top.

Dog kan det være svært at finde tid til den store, ugentlige rengøring - og mange vælger derfor at overlade butiksrengøring til professionelle. Hos Alm Rent står vi klar til at hjælpe jer med rengøringen - så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigst for jer - kunderne og driften af butikken.

Gør butikken nydelig med en gulvbehandling

 

Vi efterlader din butik skinnende, poleret og fri for både snavs og bakterier, når vi sørger for butiksrengøring - men ønsker du ekstra god behandling af din butik, udfører vi også gerne en grundig gulvrengøring. En gulvbehandling kan forlænge gulvets levetid med minimum tre til fem år, og giver samtidig både bedre hygiejne, bedre arbejdsmiljø samt reducerer vand og kemikalieforbrug med 90 %. Har du brug for den helt store omgang tilbyder vi desuden også hovedrengøring, vinduespolering og trappevask.

Kontakt os for et godt tilbud på butiksrengøring

 

Vi sørger for, at rengøring er nemt, hurtigt og problemfrit. I fællesskab sætter vi rammerne for, hvordan rengøringen bedst kan forløbe - hvornår I ønsker vi kommer, hvor ofte, og hvor I ønsker, at vi lægger vores energi, når kosten, kluden og støvsugeren skal svinges.

Vores dygtige medarbejder har mange års erfaring med netop butiksrengøring, hvorfor vi sikrer et resultat i højeste kvalitet - hver gang. Vi stopper ikke før kunden er tilfreds.

Kontakt os på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk for et godt tilbud på butiksrengøring. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring 50 800 108