Ring til os

Byggeplads/skurvogn rengøring

Byggeplads/skurvogn rengøring

 

Kender du det, hvor byggepladsen flyder og roder? Et godt stykke håndværk efterfølges ofte af efterladenskaber fra byggeriet, og dermed en masse rod. Men du behøver ikke, at tage dig af oprydningsarbejdet - den klarer vi hos Alm Rent. Vi er erfarne indenfor byggeplads/skurvogn rengøring - derfor klarer vi oprydningen, så dine håndværkere kan nøjes med at fokusere på opgaven.

Grundig rengøring efter behov

 

Et godt, veludført stykke arbejde efterlader ofte et kæmpe stort rod. Og dét kræver en byggeplads/skurvogn rengøring. Hos Alm Rent hjælper vi gerne med oprydningen - både hvis I har brug for en ugentlige rengøring, mens byggeprojektet stadig er i fuld gang - men også hvis I mangler rengøring af en byggeplads eller en skurvogn, efter et længerevarende byggeprojekt.

Vi skræddersyr i fællesskab den “pakke” du ønsker til din rengøring - men vores arbejde omfatter blandt andet af; indsamling af affald, rengøring af gulve, grundig støvsugning, indsamling af paller og andre returvarer - og vi hjælper også gerne med aflevering af paller og andre returvarer. Alt i alt - vi udfører det sure oprydningsarbejde, og vi gør det med et smil!

Indhent et godt tilbud på byggeplads/skurvogn rengøring

 

Hos Alm Rent er vi eksperter i specialrengøring! Derfor står vi også altid klar med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om vores ydelser, eller generelt har spørgsmål til, hvordan man kan optimere en rengøring af byggepladsen og/eller skurvognen. Vi har med garanti svaret på dine spørgsmål, og ser frem til at høre fra dig.

Indgår du et samarbejde med os, giver vi gerne rabat - jo flere kvadratmeter, jo billigere priser per kvadratmeter. Derudover holder vi generelt priserne på et konkurrencedygtigt niveau, hvor alle kan være med.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag og indhent et godt tilbud på byggeplads/skurvogn rengøring. Har du brug for hjælp til andre rengøringsopgaver, tilbyder vi også hjælp til en mere overordnet håndværkerrengøring, en vinduespolering efter det endte byggeprojekt - eller måske en hovedrengøring?

Ring 50 800 108