Ring til os

Containerrengøring

Containerrengøring

 

Det kan være svært at få en affaldscontainer helt rent - og selvom den selvsagt bliver snavset og beskidt, er det nødvendigt med en grundig rengøring fra tid til anden. Især containere der indeholder køkkenaffald kan desuden udskille bakterier, der kan være skadelige. Hos Alm Rent sørger vi for grundig rengøring af dine containere - så alle bakterier bliver dræbte.

Alm Rent sørger for grundig og professionel rengøring

 

Trænger din container til en grundig rengøring? Hos Alm Rent, sørger vi for professionel og grundig containerrengøring. Vi vasker nemlig gerne din container, mens du bruger tiden på noget sjovere. Ved at benytte os af særligt effektive teknikker, får vi dine containere helt rene.

Her sørger vi naturligvis for ikke at benytte os af rengøringsmidler, der kan udvikle smittefarlige aerosoler, og sørger samtidig for at bruge produkter, der skader miljøet mindst muligt. Har du brug for hjælp til at for eksempel butiksrengøring eller trænger dine lokaler til en hovedrengøring, er vi også behjælpelige med dette.

Kontakt os for et godt tilbud på containterrengøring

 

Alm Rent er kun ét opkald væk! Rengøring er vores speciale, og vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse - hver eneste gang. Har du brug for hjælp til containerrengøring, skal du derfor ikke tøve, med at kontakte os. Sammen skræddersyr vi en løsning, der passer til dig - og ønsker du en trofast og leveringsdygtig samarbejdspartnere på længere sigt, er vi det helt rigtige firma for dig. Vores priser er tilmed konkurrencedygtige, og vi sørger altid for mængderabatter og gode tilbud.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk, for et godt tilbud.

Ring 50 800 108