Ring til os

Gulvbehandling/Tæpperens

Gulvbehandling/Tæpperens

 

Har du gulvtæppe i hjemmet, i din butik, eller på din arbejdsplads? Eller har du arvet et smukt marrokansk tæppe, der efter lang tids brug i dagligstuen, trænger til en grundig rengøring? Måske de gamle træplader trænger til en opfriskning.

Et gulv bliver betrådt mange gange om dagen, og kræver derfor ekstra opmærksomhed, for at kunne holdes hygiejnisk, indbydende og rent. Der er heldigvis hjælp at hente, endda uden at du skal røre en finger. Hos Alm Rent, står vi klar til at rengøre dit tæppe - så det igen bliver som nyt!

Gulvbehandling

 

Der kan være mange årsager til, at gå i gang med en gulvbehandling. Måske du synes, at det ellers så pæne gulv er falmet med årene, og derfor trænger til et shine og en opfriskning. Måske gulvet er blevet i beskidt, og dermed trænger til en hovedrengøring. Med vores behandlinger, kan vi forlænge dit gulvs levetid med tre til fem år. Samtidig er en gulvbehandling det miljøbevidste valg - da det reducerer vand og kemikalieforbruget ved en almindelig rengøring markant.

Tæpperens

 

Et rent tæppe er både indbydende, og hygiejnisk. Fra tid til anden, har tæpper brug for en rens, så pletter, støv og bakterier kan komme ud fra fibrene, og det igen er både pænt at se på, og bidrager til et sundt indemiljø. Vi har mange års erfaring med tæpperens, og står derfor klar til at sørge for, at dit tæppe igen kan føles blødt under fødderne.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

 

Har du brug for en gulvbehandling/tæpperens, står vi klar til at hjælpe dig. Når du alligevel er i gang med den helt store rengøring, kan du også tage et kig på vores øvrige ydelser, og eventuelt kombinere med en vinduespolering, en hovedrengøring eller måske en kontorrengøring.

Vi står altid klar til at levere en professionel ydelse, som sparer dig for både tid og langsigtede omkostninger. Også derfor er vi fleksible, serviceminded, og går op i at finde et tidspunkt for gulvbehandling/tæpperens, der passer dig.

Er du interesseret? Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på gulvbehandling/tæpperens. Vores priser er altid konkurrencedygtige - og jo flere kvadratmeter, du ønsker behandling af - jo billigere en pris kan vi lave til dig.

Ring 50 800 108