Ring til os

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

 

Står du med et stort byggerod efter et håndværker projekt - og ville du derfor ønske, at du med et fingerknips, kunne få det tryllet skinnende rent? En håndværkerrengøring kan være et stort og uoverskueligt projekt, som kan være svært at komme i bund med, uden professionel assistance. Med frygt ej - for hos Alm Rent, kan vi trylle dit byggerod væk. Med vores grundige håndværkerrengøring, kommer vi omkring alle hjørner og overflader, og vi går ikke, før vi er 100 % tilfredse med resultatet.

Vi efterlader rodet skinnende rent

 

Hos Alm Rent løser vi alle de opgaver, der er i forbindelse med rengøring efter håndværkere i dit færdige byggeri - så det står knivskarpt, når det skal vises frem. Vi gør en dyd ud af både grundighed, service og professionalisme, og sørger dermed altid for at komme helt i dybden med rengøringen - så du kan køre hænderne over de nyslebne bordplader, uden at mærke et lag af hverken støv eller snavs. Vores håndværkerrengøring er derfor prikken over i’et, på ethvert byggeprojekt.

Kontakt os for en skræddersyet håndværkerrengøring

 

Hos Alm Rent indgår vi mange forskelligartede kundeaftaler vedrørende håndværkerrengøring. Alle vores kundeaftaler er forskellige i forhold til indhold i de konkrete arbejdsopgaver - men for os er ingen opgaver hverken for store eller for små.

Er byggeprocessen ved at være afsluttet, er du derfor velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen en god pris, og sætterne rammerne for, hvor, hvornår og hvordan rengøringen skal foregå - og har du specifikke ønsker til din håndværkerrengøring, er vi altid lydhør og forstående. Har du brug for at komme helt i bunden med rengøringen efter et byggeprojekt, tilbyder vi også både hovedrengøring, trappevask og vinduespolering.

Kontakt os på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk for et godt tilbud på håndværkerrengøring. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring 50 800 108