Ring til os

Hovedrengøring

Hovedrengøring

 

Kom kalken til livs, og fjern støvet i de dybeste afkroge. Hos Alm Rent står vi klar til at hjælpe dig med hovedrengøringen - uanset hvad du ønsker, at komme til bunds med. Vi hjælper både private og hjemmesider, og for os er ingen opgaver for store eller for små. Ønsker du en ugentlig løsning tilbyder vi desuden hjemmeservice, og ønsker du, at vi kaster os over konkrete rengøringsopgaver tilbyder vi blandt andet også trappevask og vinduespolering.

Få hovedrengøring skræddersyet til dig

 

Uanset om du skal bruge hovedrengøring af dit private hjem, din virksomhed eller noget helt tredje, sørger Alm Rent for den bedste løsning. Vi ved at rengøringsbehov er forskellige, og står derfor klar til at lave en skræddersyet plan, som afspejler dine behov 1:1. Rengøringens omfang udføres efter en prioriteringsliste, som er lavet i samarbejde med kunden. Hovedrengøringen inkluderer således områder og dele af virksomheden eller hjemmet, som ikke er omfattet af den daglige rengøring.

Når en aftale om hovedrengøring er indgået, laver vi en grundig planlægning sammen en af vores kompetente inspektører, som får ansvaret for den pågældende opgave. Inspektøren instruerer efterfølgende de enkelte rengøringsassistenter i arbejdsopgaven.

Når inspektøren har overleveret arbejdsopgaverne til vores dygtige rengøringsassistenter, sørger vi for at gå grundigt til værks, på de områder, af for eksempel en virksomhed, som trænger til hovedrengøring. Inventar, skabe og lignende gennemgås grundigt og flyttes rundt på efter aftale.

Vi sikrer god kvalitet!

 

Efter hovedrengøringen er fuldført, foretager inspektørerne en efterkontrol og kvalitetssikring. Dette efterfølges med endnu en efterkontrol af vores eksterne kvalitetsstyrende organ.

På den måde sikrer vi det bedste mulige resultat. Vi sætter altid kunden i førersædet - og stopper ikke, før kunderne er tilfredse!

Har du brug for hjælp til hovedrengøring? Kontakt Alm Rent i dag for et uforpligtende tilbud på jeres hovedrengøring.

Ring 50 800 108