Ring til os

Klinikrengøring

Rengøring

 

Hos tandlæger, læger og på laboratorier, er hygiejnestandarder aldeles vigtige. Hos Alm Rent er vi specialister i klinikrengøring, og samarbejder allerede med flere klinikker, om at skabe skinnende resultater. Vores rengøringsassistenter har mange års erfaring - de ved, hvordan de skal håndtere rengøring af maskiner, apparater med videre, og de har samtidig alle som minimum bestået et hygiejnekursus.

Vi skræddersyr klinikrengøring til dig

 

Vi ved, at forskellige kunder, har forskellige behov. Ikke to klinikker er ens, og vi ønsker derfor at forstå jeres ønsker i dybden, så vi sammen kan skræddersy en løsninger, der lever op til jeres behov.

Derfor starter vi altid et samarbejde med at lave en såkaldt prioriteringsliste - lavet i samarbejde med kunden og vores inspektører. Når prioriteringslisten er i hus, tager vi mål af klinikken og fremstiller tegningsmateriale, der tilsikrer, at der er styr på, hvornår der skal laves hvad.

Derudover sørger vi i forbindelse med klinikrengøring, altid for at udarbejde en kontrolmappe, samt en oversigt over kemikaliebrug og datablade. Vi sørger desuden for at følge arbejdstilsynets vejledninger indenfor rengøring, samt information om sikkerhed på arbejdspladsen med videre. Sidst med ikke mindst udarbejder vi en mappe med billeder af de maskiner, der bliver brugt det pågældende sted, med udførlige beskrivelser af faldgruber, hvor der skal gøres ekstra rent. Vores klinikrengøring kan desuden kombineres med vores øvrige services - så ønsker I en vinduespolering, en trappevask eller en en hovedrengøring, er vi også gerne behjælpelige med dette.

Kontakt os for et godt tilbud

 

Er I på udkig efter en langvarig samarbejdspartner, der kan udføre klinikrengøring på jeres præmisser? Vi vægter grundighed, kundeloyalitet og præcision højt - og sørger for at efterlade klinikkerne skinnende rene - hver gang.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk for et godt tilbud på klinikrengøring. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring 50 800 108