Ring til os

Kontorrengøring

Kontorrengøring

 

Trænger din arbejdsplads til en grundig rengøring? En rengjort arbejdsplads er ikke kun indbydende for kunderne, der skal få et helhedsindtryk af omgivelserne. En ren arbejdsplads er også med til at løfte hygiejne niveauet, og dermed sikre et sundt arbejdsmiljø for både dig og dine kollegaer. Hos Alm Rent udfører vi kontorrengøring der er skræddersyet til dig, og din virksomheds behov. Og mens du får det lige, som du vil have det, sikrer vi, at vores grundighed, efterlader kontorlokalerne skinnende rent - hver gang.

Vi sikrer et rent og pænt arbejdsmiljø

 

Computertastaturer, muse og touch-skærme, opmagasinerer flere bakterier, end man kan forestille sig. Og samtidig er de redskaber, vi finder på et almindeligt kontor i brug hver eneste dag - og i nogle kontormiljøet endda af flere forskellige personer.

Foruden at være en bakteriebombe, der på lang sigt kan føre til sygdom og mistrivsel, skaber rene og pæne arbejdslokaler de bedste forudsætninger for en god arbejds innovation. Rene omgivelser giver gladere medarbejdere - så simpelt kan det siges! Dét ved vi hos Alm Rent. Vores medarbejdere går professionelt til enhver rengøringsopgave. Vi tilbyder kontorrengøring, uanset kontorets størrelse - og vi kan også være behjælpelige med både kliniksrengøring, butiksrengøring og gulvbehandling.

Rengøringens omfang udføres efter en prioriteringsliste, lavet i samarbejde med kunden. Vi opmåler og fremstiller tegningsmateriale, der tilsikrer, at der er styr på hvornår der skal laves hvad. Herefter går vi i gang med arbejdet, og vi kommer gerne igen, flere gange om ugen.

Kontakt os for et godt tilbud på kontorrengøring

 

Har du brug for assistance til kontorrengøring? Jo flere kvadratmeter, vi skal rengøre - jo billigere. Men hos Alm Rent er ingen opgaver for store eller for små - og vi står altid klar til at skræddersy et tilbud, der passer til dine rengøringsbehov. Er du nysgerrig på vores ydelser, eller har du brug for råd og vejledning om kontorrengøring, kan du kontakte os på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk for et godt tilbud på kontorrengøring. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring 50 800 108