Ring til os

Om Alm Rent

Alm Rent


Vi er et rengøringsselskab der blev stiftet af 3 erfarne herrer med mange års erfaring i branchen og er bosiddende i Korsør og Hvidovre, Og gør rent på hele Sjælland og København.

Vi har dygtige medarbejdere, der yder en professionel indsats for, at vore kunder skal være tilfredse. Derfor har vi også typisk de samme kunder gennem flere år.

Vi er et firma, der er i fuld gang med at ekspandere,på de følgende sider, vil du kunne læse om vores services, om vort valg af materialer, miljøprofil og kvalitetskontrol.

Miljøprofil


Alm Rent er en miljøvenlig virksomhed, der kun bruger svanemærkede produkter, hvor det kan lade sig gøre.

Alm Rent sætter kundens medarbejderes ve og vel i højsædet, samt det bedst mulige arbejdsmiljø for vore egne medarbejdere.

Vi lægger vægt på at vore leverandører fører en ansvarlig miljøpolitik, og at deres produkter lever op til vores krav, således miljøbelastningen bliver så lille som mulig.

Vore svanemærkede produkter er uden unødvendige parfumer, farvestoffer og konserveringsmidler.

For at yderligere at beskytte vore medarbejdere bruges der teleskoprør alle steder det er muligt, såsom støvsugere, moppestænger osv, for at mindske medarbejdernes ryg belastninger. Ligesom der ved højere arbejdsopgaver bruges teleskoprør, for ikke at medarbejderne ikke skal strække sig for at nå.

Alm Rent leverer rengøringsmapper med instruktioner, datablade og tegninger i alle rengøringsrum, således at medarbejderne i de respektive områder altid ved, hvad det er de skal lave. Disse bliver selvfølgelig løbende opdateret, både hvad angår arbejdsrelaterede tegninger og datablade, ligesom der altid vil følge en grundig instruktion med.

Alm Rent lægger også stor vægt på, at der ikke bruges unødig megen kemi, og derfor instruerer vi vort personale grundigt i brugen af dette, således, at unødigt spild, og overdosering undgås, også til glæde for miljøet. Vi ønsker også, at bruge så få forskellige kemiprodukter som muligt.

Kvalitetskontrol


Vores kvalitetskontrol – Deres sikkerhed for veludført arbejde.

Alm rent sætter kvalitet meget højt. Det gælder for alle ansatte i virksomheden, at der skal udføres et kvalitetsmæssigt forsvarligt arbejde.

Det starter ved den første kundekontakt, hvor vi afdækker kundens behov, og derefter udarbejder specifikke og entydige instruktioner for arbejdets udførelse.

Efter godkendelse af ordre og inden opstart, afholder vi et møde med kunden, hvor vi bl.a. får afdækket virksomhedens sikkerhedsprocedurer, og arbejdsmiljøet evalueres, får udleveret evt. nøgler/nøglekort/koder, hvor gør vi af affald osv.

Skema vedrørende ovenstående udfyldes, ligesom udarbejdede arbejdstegninger, der er farvelagt, samt rengøringsinstruktioner udleveres til vore medarbejdere. Mapper med udførlige arbejdsinstruktioner, farvelagte tegninger og sikkerhedsdatablade opsættes/ophænges i alle rengøringsrum. Disse opdateres løbende, efter behov.

Egenkontrol udføres jævnligt af medarbejderne, og yderligere kontrol udføres af tilsyn fra Alm Rent evt. i samarbejde med kundens repræsentanter på de enkelte områder, og kvalitetsrapport udføres for hvert enkelt område, således at historikken kan bevares, dette giver således også mulighed for at justere eller forbedre assistenternes arbejde således, at den ønskede ensartede kvalitet opnås ifølge arbejdsbeskrivelserne.
Ring 50 800 108