Ring til os

Trappevask

Trappevask

 

Står du for driften af dit lejlighedskompleks? Eller ønsker du blot en ren og pæn opgang? En grundig trappevask, hvor kluden kommer ind i alle hjørner og afkroge, kan gøre meget for en opgang. Og trappeopgangen er ofte det første, som gæsterne bliver mødt med, når de kommer på besøg.

Vi giver dig rene og nyvaskede trapper

 

Foruden at være både nydeligt og indbydende for nytilkomne - mener man at rene og nyvaskede trapper, der dufter rent, gør at beboere passere bedre på deres opgange.

Hvis trapper med tilhørende balustre og reposer fremstår pæne og rene, sker det som regel automatisk at beboere passer bedre på med ikke at svine på trapperne. Det er som regel selvforstærkende, at hvis der er beskidt, bliver der også svinet noget mere. Papir og andet affald bliver bare smidt fra sig, man passer ikke på tingene.

Hos Alm Rent sætter vi en ære i at at vedligeholde vores kunders trapper. I samarbejde med jer, skræddersyer vi en løsning på trappevask, der passer til jeres rengøringsbehov. Herefter sørger vi for at levere professionel rengøring, der kommer helt i dybden - hver gang. Og når vores personale er færdige med jobbet, garanterer vi at trappeopgangen fremstår ren, pæn og velduftende. Vi supplerer desuden gerne med en gulvbehandling, der kan forlænge trappernes levetid med minimum tre til fem år - og trænger I til en vinduespolering, eller en hovedrengøring er vi også gerne behjælpelige med det.

Få et godt tilbud på trappevask

 

En mudret trappeopgang efter en vinter med sne, slud og regn. Det danske vejr efterlader ofte spor rundt omkring i opgangene. Indgår du en rengøringsaftale med Alm Rent, sørger vi for, at dine trapper ser indbydende ud, og at snavs og skidt fjerne omhyggeligt.

Vores priser er altid konkurrencedygtige. Kontakt os i dag på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk, for et godt tilbud på trappevask. Vi ser frem til at snakke med dig!

Ring 50 800 108