Ring til os

Vinduespolering

Vinduespolering

 

Har ruderne brug for en ordentlig pudsning? Fra tid til anden, er det en god idé, at overlade vinduespolering til professionelle. Det kan være svært, at pudse vinduerne selv - og har du for eksempel en virksomhed, skal du ikke undervurdere, hvad et rent udsyn, kan gøre for medarbejdernes trivsel og arbejdsindsats.

Hos Alm Rent, gør vi en dyd ud af at pudse vinduer, så de fremstår 100 % rene - uden den mindste antydning af snavs og skidt. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er for dig som kunde, at have tillid til, at din vinduespudser gør et godt stykke arbejde.

Vi sørger for kyndig råd og vejledning

 

Der findes mange årsager til at investere i en vinduespolering. Først og fremmest giver rene og nypolerede vinduer en bedre lystilførsel til hjemmet - hvilket kan skabe glæde i indemiljøet.

Hos Alm Rent kan vi sammen med dig skræddersy en aftale om jævnlig vinduespolering. På den måde slipper du for den længeresigtede koordinering - du ved, hvad du får, og du ved, at vi leverer professionelle resultater, hver eneste gang, vi svinger forbi din hjemmeadresse eller din virksomhed. Derudover sørger vi for løbende vedligeholdelse, og sikrer dermed det bedste resultat. Vores professionelle medarbejdere står desuden altid klar med råd og vejledning, så vi finder den hyppighed der vil holde jeres vinduer rene. Hvor ofte vinduer bør poleres afhænger nemlig at flere forskellige forhold - blandt andet om bygningen er placeret tæt på en støvet vej, eller om f.eks. lejligheden ligger på 4. sal eller i stueplan. Ønsker du yderligere hjælp til rengøring tilbyder vi også hjemmeservice til private, samt kontorrengøring eller butiksrengøring til virksomheder.

Indhent et godt tilbud på vinduespolering

 

Ønsker du professionel hjælp til vinduespolering? Hos Alm Rent, står vi klar til at hjælpe både private og erhverv mod skinnende rene vinduer. Kontakt os i dag på telefon 50 800 108 eller send os en mail på kontakt@almrent.dk, for et godt tilbud på vinduespolering. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring 50 800 108